Guild keresés:
FrakcióRealmTípusClassTalentMinimum ilvlRecruit nyelve
Recruit adatlap:
No Clue @ Ragnaros
Típus: PvE, PvP Minimum ilvl: - Voice program:
Progress: 3/8(HC) Recruit nyelve: Magyar
Akit keres a guild:
Death Knight:

Blood

Frost

Unholy
Druid:

Guardian

Balance

Feral

Hunter:

Beast Mastery

Marksmanship

Survival

Mage:

Arcane

Fire

Frost

Monk:

r

Windwalker

Paladin:

Protection

Retribution

Priest:

Shadow

Rogue:

Assassination

Combat

Subtlety

Shaman:

Elemental

Enhancement

Warlock:

Affliction

Demonology

Destruction

Warrior:

Protection

Gladiator

Arms

Fury

Daemon Hunter:

Vengeance

Havoc

Rövid leírás:
Casual Guild keresi új tagjait! Baráti társaság újraegyesülése után, kiegészülnénk friss társakkal is. Amit ajánlunk: Nincs kötelező raid, 25+ társaság, jókedv.
Leírás:

Casual Guild keresi új tagjait! Baráti társaság újraegyesülése után, kiegészülnénk friss társakkal is. Amit ajánlunk: Nincs kötelező raid, 25+ társaság, jókedv, napi 20+aktív játékos.

Célunk, egy barátságos, jó kedvű társaság kialakítása első sorban, szeretnénk vissza hozni a régi klánunk a Thunder Wolves hangulatát. Nincs kötelező raid, de a célunk között szerepel heti 1 HC raid.

Ha katonás légkörben, csendben szeretsz M+,Raidelni, BGzni akkor nem minket keresel. Ha munka, suli után szeretnél relaxálni és egy vicces, humoros, kedves társaságban lenni, ahol néha már lefordulunk a székről a röhögéstől akkor itt a helyed!

Guildünk Discordot használ, ahol minden kedves új játékost szeretettel várunk

Minden classt,fajt,lányt,fiút,kicsit,nagyot,egyszóval mindenkit szeretettel várunk, annyit várunk el csak, tudj röhögni a hibákon, állj fel és csináld tovább. Elsősorban jelenleg DPS kasztokat várnánk, de meghallgatunk más jelentkezőt is. Felnőtt, higgadt gondolkodású, egymást tisztelő, de humoros embereket keresünk! Ki ha én nem, progress orientált embereket, illetve habzó szájú kötekedő vérpistikéket nem látunk szivesen!

Egyenlőre heti 2 raidünk van, ami nem kötelező, Pénteken 18:00tól max 22:00ig EP norm felzárkóztató. Szombat 18:00tól 22:00ig EP HC a tapasztaltabbaknak.

Jelentkezni nálunk lehet ingame: Athropy, Hanci,Poozee,Pokolileány,Aggrogan,Finleeks,Kalihira

További kérdésekkel is zaklathatjátok Őket, bár a ,,hogyan szaporodik a medúza?! és hasonló kérdésekre lehet nem fognak tudni válaszolni, de a Guildel kapcsolatosan igen!

Köszönjük hogy elolvastad, legyen kellemes napod!